Razvoj službe za digitalizacijo

Razvoj službe za digitalizacijo

Služba za digitalizacijo MOL je kadrovsko okrepljena in povezana z vsemi oddelki in službami mestne uprave, holdinga in javnimi zavodi… UKREPI 2.3.1 Razvoj Službe za digitalizacijo se podpre tudi preko sodelovanja z zunanjimi deležniki: akademsko raziskovalne in razvojne ustanove. 2.3.2 Izvajanje promocijskih, komunikacijskih in ozaveščevalnih akcij za večjo prepoznavnost digitalnih storitev. 2.3.3 Mestna uprava uvaja digitalna delovna okolja, ki omogočajo sodelovanje na daljavo. S tem je omogočen tudi dostop do relevantnih datotek in podatkov kadarkoli in od koderkoli. 2.3.4 Načrt kibernetske varnosti.

Points

To je temelj: ustrezna organizacija in zadostno število usposobljenih kadrov

Zahvaljujemo se vam za vaše prispevke k Strategiji digitalnega razvoja Mestne občine Ljubljana. Vsak všeček, oceno in komentar smo upoštevali pri zaključni opredelitvi prioritetnih ciljev in ukrepov strategije. 18. 4. 2023 smo zaključili z javnim posvetom. Kolikor bi želeli podati dodaten odziv na Strategijo digitalnega razvoja MOL, bomo veseli vašega mnenja na naslovu strategija@ljubljana.si.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information